Sharps nya telefon – en robot | Mobil
http://mobil.mkf.se/nyheter/sharps-nya-telefon-en-robot
560070
Nyheter
Robofon

Sharps nya telefon – en robot

[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/robohon.jpg?itok=BjRnZIqO', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/robohon.jpg?itok=HpLjkX8f', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/robohon.jpg', w: 1053, h: 658, title: ' ' },]
Lika delar smartphone och Robosapien har resulterat i en riktigt underlig skapelse.

Vi gissar på att någon produktutvecklare på Sharp ruttnade på att det är för lite innovation och nytänk i mobilbranschen och helt enkelt gick fullständigt bananas på ritbordet. Det är egentligen det vi kan tänka oss som förklaring till Robohon, som oavsett du gillar det eller ej troligen tillhör de allra mest innovativa mobilerna på flera år.

Någonstans i botten finns det en smartphone som du kan använda som just telefon, men Robohon är så mycket mer. Den ska fungera som allt mellan elektroniskt husdjur till digital assistent, projektor och allmän polare till dess ägare. Antingen visar den bilder med projektorn, eller tröstar dig när du gråter och givetvis finns det mängder med tillbehör att utrusta den lille gynnaren med.

Ergonomiskt vinner den säkert inga som helst poäng, men att kombinera moderna telefonfunktioner som röstassistent och liknande i något som faktiskt är lite mer av en karaktär är fullständigt genialt. 

Robohon är något som är ungefär så japanskt en pryl någonsin kan bli, så räkna inte med att vi får se den på våra breddgrader. Men kolla in videon nedan och försök hitta en enda anledning till att du inte skulle vilja ha den där parveln i ditt liv.

Ämnen