Samsung Galaxy S22 kan bli mindre än Iphone 13 | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/samsung-galaxy-s22-kan-bli-mindre-an-iphone-13
570932
Nyheter
falskt
Kompakt flaggskepp

Samsung Galaxy S22 kan bli mindre än Iphone 13

Den nya Galaxy S22 kan bli den minsta sedan modellen på bilden Galaxy S10e.
[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/s10e_langtidstest_1.jpg?itok=h0nl2DtC', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/s10e_langtidstest_1.jpg?itok=PbpaNsVG', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/s10e_langtidstest_1.jpg', w: 2000, h: 1333, title: 'Den nya Galaxy S22 kan bli den minsta sedan modellen på bilden Galaxy S10e. ' },]
Enligt nya rykten kan Samsungs nästa flaggskepssmodeller bli mindre än de nuvarande.

Enligt en twittrare som brukar komma med korrekta läckor och påståenden om kommande telefoner så ska Samsungs kommande flaggskepp att vara märkbart mindre än de senaste S-modellerna. Den ska vara mindre än Iphone 12 och 13 med en skärmstorlek på 6 tum. Det skulle innebära att Galaxy S22 blir den minsta S-telefonen sedan S10e. Uppgifterna kommer från vanligen välunderrättade Ice Universe.

För att få ihop storleken på telefonen så sägs batteriet också ha blivit mindre, något som innebär att det får minskad prestanda. Enligt ryktena så ska batteriet ha en kapacitet på 3700 mAh. Att få ett sämre batteri är kanske ingen höjdare, men med en mindre skärm så kanske det kompenserar för den lägre kapaciteten på batteriet och därmed kan innebära att batteritiden ändå blir acceptabel. 

Dessa rykten har inte bekräftats och några mer handfasta uppgifter dröjer nog.

Källa