Så ser Oneplus nya smartklocka ut – "kör inte Wear OS" | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/sa-ser-oneplus-nya-smartklocka-ut-kor-inte-wear-os
570097
Nyheter
falskt
Officiella bilder

Så ser Oneplus nya smartklocka ut – "kör inte Wear OS"

[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus-watch-render.jpg?itok=cMaciECO', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus-watch-render.jpg?itok=lAI_hAXb', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/oneplus-watch-render.jpg', w: 836, h: 623, title: ' ' },]
En officiell rendering av Oneplus kommande klocka har släppts och visar hur den kommer att se ut. Någon komplett lista på specifikationer finns inte ännu, men det finns ett par intressanta funktioner som avslöjats.

Det har snackats en del om Oneplus kommande smartklocka. Förre veckan meddelade Oneplus VD Pete Lau att den kommer att köra ett RTOS-baserat system och inte Googles Wear OS. Orsaken var att Oneplus ville erbjuda en generös batteritid och det ansåg man alltså att Wear OS inte kunde. Nu har det avslöjats mer om utseendet på klockan. Klockan har en rund display och har en del likheter med Oppos Watch RX som lanserads i Kina förra året. Knapplayoutmässigt har den två knappar på högra sidan. 

När det kommer till funktioner räknar de flesta med att Oneplus klocka kommer att ha de vanliga funktionerna som smarta klockor brukar ha. Det vill säga möjlighet att mäta puls, blodets syresättning, sömnspårning och automatisk rörelseregistrering. Du kommer också att kunna styra din Oneplus-TV via klockan och över lag har Omneplus fopkuserat på att klockan ska bli en självklar del i det egna ekosystemet. Men den mest imponerande funktionen ska vara det Oneplus kallar Warp Charge, vilket ska göra att tjugo minuters laddning ska ge en veckas batteritid. Hur prisbilden ser ut vet vi inte ännu men det och övriga detaljer presenteras när klockan och Oneplus 9-serien lanseras imorgon den 23 mars.