Oneplus lovar bättre kameror – kan ta hjälp av Leica | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/oneplus-lovar-battre-kameror-kan-ta-hjalp-av-leica
569755
Nyheter
falskt
Bättre bilder med Oneplus

Oneplus lovar bättre kameror – kan ta hjälp av Leica

OnePlus 8
[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus-8.jpg?itok=MsKeFzRV', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus-8.jpg?itok=NxMBDWKa', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/oneplus-8.jpg', w: 1200, h: 667, title: 'OnePlus 8 ' },]
Oneplus vd Pete Lau utlovar bättre kameror i företagets kommande telefoner.

Oneplus kommer att investera enorma resurser i att förbättra kamerorna i årets mobiler, och man strävar efter att bli marknadsledande när det handlar om fotokvalitet. Det säger Oneplus vd Pete Lau som ett svar på en fråga från en Weibo-användare. Det cirkulerar även rykten om att företaget kommer att ta hjälp av Leica för att bland annat skapa optiken för kommande kameramobiler.

Företagets kommande Oneplus 9 ryktas ha en trippelkamera med en huvudsensor på 50 MP kompletterad med ultravidvinkel på 20 MP och 12 MP telesensor. Oneplus 9 Pro lär gå ytterligare ett steg med fyra kameror på baksidan. Det är däremot inte säkert att någon av dem kommer att ha någon form av superzoom. Sedan tidigare har Leica samarbetat med Huawei om att utveckla deras mobilkameror.

Ämnen