Oneplus har gjort en Harry Potter-smartklocka – begränsad upplaga | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/oneplus-har-gjort-en-harry-potter-smartklocka-begransad-upplaga
571070
Nyheter
falskt
Med en liten gnutta magi

Oneplus har gjort en Harry Potter-smartklocka – begränsad upplaga

[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus-watch-harry-potter-edition.jpg?itok=N_NxaY-9', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus-watch-harry-potter-edition.jpg?itok=46cInLnY', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/oneplus-watch-harry-potter-edition.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Även unga trollkarlar kan tydligen behöva en smartklocka.

Om du trodde att J.K. Rowlings trollkarl Harry Potter var ett avslutat kapitel så har Oneplus en annan åsikt. Företaget kommer att släppa smartklockan Oneplus Watch Harry Potter Limited Edition, i grunden en vanlig Oneplus Watch men med en del smärre förändringar.

Boetten har fått en kopparfärg och armbandet är tillverkat av brunt konstläder med Harry Potter-märkning. Mjukvarumässigt är klockan densamma som den vanliga Oneplus Watch fast med sex stycken extra urtavlor inspirerade av Harry Potter-världen. Även förpackningen är inspirerad av ingången till Diagon Alley.

Oneplus Watch Harry Potter Limited Edition lanseras initialt i Indien den 21 oktober med en prislapp på 225 dollar, 25 dollar mer än originalet. Det finns ännu inga uppgifter om klockan kan bli tillgänglig på fler marknader än den indiska och i sitt forum svarar Oneplus själva på frågan med svaret att man får vänta på en lansering på andra marknader.