Lista - Dessa klockor får nya Wear OS | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/lista-dessa-klockor-for-nya-wear-os
570668
Nyheter
falskt
Får du Wear OS 3?

Lista - Dessa klockor får nya Wear OS

[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/wearos_2.jpg?itok=HpSwRqxf', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/wearos_2.jpg?itok=T2js_P9e', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/wearos_2.jpg', w: 950, h: 559, title: ' ' },]
Det är långt ifrån alla smartklockor som kommer att få det nya operativsystemet.

Ända sedan samarbetet mellan Google och Samsung angående Wear OS 3, det nya operativsystemet för smartklockor, har det spekulerats i vilka enheter som kommer att uppgraderas till den nya generationen. Nu har Google själva kommenterat saken och bland annat berättat vilka enheter som kommer att kunna uppgraderas - ej att förväxlas med enheter som lanseras med Wear OS 3.

Enligt Google så kommer smartklockorna som kan uppgraderas att omfatta Mobvoi TicWatch Pro 3, TicWatch Pro 3, TicWatch E3, plus Fossils nya klockor som kommer att lanseras senare i år. 

Det kan dock ta lång tid innan de kommer att kunna uppgraderas, Google säger själva att det kan ta fram till mitten eller andra halvan av 2022. Uppgraderingen kommer inte heller att tryckas ut till enheterna eftersom det kommer att krävas en fabriksåterställning av enheterna för att de ska kunna uppgraderas. Därför kommer varje användare att aktivt behöva skaffa sig tillgång till uppgraderingen.

Källa

Ämnen