Läckta bilder på Huawei P9 | Mobil
http://mobil.mkf.se/nyheter/l-ckta-bilder-p-huawei-p9
560952
Nyheter
Släpps snart

Läckta bilder på Huawei P9

[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Huawei-P.jpg?itok=4RHQobrR', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Huawei-P.jpg?itok=4OSsAA-f', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/Huawei-P.jpg', w: 1300, h: 812, title: ' ' },]
Huaweis kommande toppmodell visar upp sig på ett gäng läckta bilder.

Som bekant blev det aldrig någon Huawei P9 på mobile World Congress, utan där satsade de enbart på Matebook. Gissningsvis får vi se en P9 framåt april någon gång, men det hindrar ju inte ryktesfabriken från att rulla på som vanligt.

Nu har det läckt två bilder på enheten, som bland annat visar de två kameralinserna på baksidan samt en design som följer traditionen hos både Mate-serien och Huaweis Honor-märke.

Just kamerorna ska vara två stycken tolvmegapixlare med Leica-linser. Om de däremot ska användas för “fejkad” optisk zoom, vidvinkel eller vad det nu blir återstår dock att se.

Enligt ryktena ska vi bjudas på en 5,2 tums full HD-skärm, Kirin 950-chip med en Mali-T880 i grafikväg tillsammans med tre gigabyte arbetsminne. Lagringsutrymmet ska variera mellan 32, 64 och 128 gigabyte och batteriet ska landa på hela 3900 milliamperetimmar. Som synes på bilderna finns fingeravtrycksläsare med i bygget, vilket även USB-C och Android 6.0.1 gör.

Relaterade artiklar