Första titten på Oneplus Watch – utvalda detaljer visas upp | Mobil
1
1
http://mobil.mkf.se/nyheter/forsta-titten-pa-oneplus-watch-utvalda-detaljer-visas-upp
570082
Nyheter
falskt
Släpps i sin helhet 23 mars

Första titten på Oneplus Watch – utvalda detaljer visas upp

● BILDSPEL
[{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus_watch_2.png?itok=oMUhOEnz', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus_watch_2.png?itok=RppeLBu2', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/oneplus_watch_2.png', w: 1080, h: 588, title: ' ' },{ msrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus_watch.png?itok=J0odufC1', src: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus_watch.png?itok=Sttx2CZY', osrc: 'http://mobil.mkf.se/sites/mobil.se/files/oneplus_watch.png', w: 1872, h: 1040, title: ' ' },]
Nu bekräftar Oneplus det vi vetat ett tag, att de har en smart klocka på gång. Oneplus Watch bekräftar bolagets grundare ska lanserar officiellt den 23 mars tillsammans med Oneplus 9-serien.

Det är i ett foruminlägg på den egna sajten som Pete Lau presenterar ett par detaljer från klockan och några föga avslöjande bilder. Han har tidigare bekräftat att klockan är på gång, men nu får vi en handfull fler detaljer. 

Tyvärr bekräftar Pete Lau inga av de viktiga detaljerna och vi får till exempel inte veta vilket operativsystem klockan har, särskilt mycket om funktionerna eller vad vi kan vänta oss för batteritid. Lite av designen avslöjar de bilder som släppts. När det gäller faktiska funktioner utlovar Oneplusgrundaren att Oneplus Watch ska kunna anslutas till Oneplus-telefoner, ljudenheter, andra smarta kroppsburna enheter och Oneplus egna teveapparater.

Han säger ingenting om anslutning till telefoner från andra tillverkare. Av det här kan man egentligen bara konstatera att klockan kommer ha bluetooth, för att bland annat kunna ansluta till hörlurar då, men särskilt mycket mer fakta får vi inte.

Mest intressant är kanske att veta om Oneplus ansluter sig till Googles Wear OS-system eller kör med ett eget system, men det verkar vi tvingas vänta till den officiella lanseringen för att få veta. Oneplus Watch släpps den 23 mars klockan 15, tillsammans med Oneplus 9-serien.

Källa

Ämnen